Vatan Savunmasında Atatürk’ün Kadınları görev başında

Abone ol

Vatan Partisi Kırklareli il başkanlığı yaptığı basın açıklaması ile Merkez ilçe yönetimini tanıttı. Beş kişilik merkez ilçe yönetiminin tamamını kadınlar oluşturdu. İl başkanlığında gerçekleşen basın açıklamasını Vatan Partisi Kırklareli il başkanı Teoman Üstündağ yaptı Üstündağ; “15 Şubat 2015 tarihinde yapılan kurultaydan sonra Vatan Partisine çok sayıda üye katılımı olduğunu belirtti. Üstündağ şöyle devam etti. Genel Kurulumuzun yarattığı sinerji ilk üç saatte bütün vatana yayıldı. Beş bin kişi internet üzerinden üyelik başvurusunda bulundu. 15 Şubattan beri de hergün yurttaşlarımız il ve ilçe örgütlerimiz başvurup üyelik talebinde bulunmaktadır.” Dedi.

Nene Hatunlar Vatan Savunmasında Cephededir.

Vatan Partisi Kırklareli il başkanı Teoman Üstündağ konuşmasını şöyle sürdürdü. “Ankara’da yaptığımız genel kurulumuzda bir ilk gerçekleşti. Divan Başkanlığımıza bir kadın seçildi. Av. Şule Nazlı Eroğlu divan başkanımız oldu. Bundan onur ve gurur duyduk. Bizlerde bugün sizlere Kırklarelinde yeni oluşturduğumuz merkez ilçe teşkilatımızı tanıtacağız. Merkez ilçe yönetimimizde yer alan bütün yöneticilerimiz kadınlardan oluşmaktadır. Bunların isimleri şöyle Merkez İlçe Başkanımız Nuray Kaya Em. Elektirik Teknikeri, Sevilay Genel Em. Hemşire, Sezgin Çelik em. Elektirik teknikeri Şükran Balcıoğlu muhasebeci, Naziye Erdemir Eczacı teknikeridir.

Artık Nene Hatunlar Halide Onbaşılar vatan savunmasında cephededirler. Son on üç yıldır kadınımızı örseleyen, küçük gören, Vatanımızı yağmalayan, Ulusal bütünlüğümüzü parçalamaya çalışan zihniyet yok edilecektir. Çünkü Vatan savunmasında ve ihyasında Atatürk’ün kadınları görev başındadır.” Dedi.

Haber: İmdat Şahin

ulusalkanal.com.tr

HDP niçin şişiriliyor? Gündem Polis aradı taradı o görüntüleri bulamadı! Gündem Şehit babası isyan etti: Saray yapana kadar uçan tabutları değiştirsin Gündem "2 küp altın bulundu" iddiası o ili ayağa kaldırdı Gündem