10 ton kaçak ham petrol ele geçirildi

DİYARBAKIR'da jandarma ekiplerinin yol kontrol uygulamasında şüphe üzerine durdurduğu kamyonda 10 ton ham petrol ele geçirildi.

Abone ol

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Çermik Gürüz İlçe Jandarma Karakol Komutanlığınca kaçakçılık ile mücadele kapsamında yol kontrol ve arama faaliyeti düzenlendiği belirtildi. Açıklamada şöyle denildi:

"İcra edilen yol kontrol ve arama faaliyeti esnasında, Diyarbakır - Çermik karayolunda şüphe üzerine durdurulan kamyonda yapılan aramada kamyonun kasası içerisinde özel olarak yapılmış içerisinde yaklaşık 10 ton ham petrol bulunan 40 ton kapasiteli akaryakıt tankeri ele geçirilmiştir. Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatı ile ele geçirilen ve suçta kullanılan tanker, tanker içerisinde bulunan 10 ton ham petrol ve suçta kullanılan malzemelere el konulmuş, olay ile ilgili olarak 1 şüpheli gözaltına alınmış, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konulmuştur."

DHA

Taziye yolunda kaza: 3 ölü Yurt Mersin'li çiftçiye Erdoğan'a hakaretten 1 yıl ceza Yurt 5 binden fazla ağacı boğdular! Yurt Ali İsmail’in annelerinden gericiliğe tepki Yurt