Ulusal Kanal'da görev değişikliği

Gerçeğin güvenilir ve güncel adresi Ulusal Kanal, seçim sonrasında yeni değişikliklerle izleyicilerin karşısında olacak.

Abone ol

Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Çağdaş Cengiz’in askerlik görevini yerine getirecek olması sebebiyle, Ulusal Kanal’da yeni düzenlemeler yapıldı.

Çağdaş Cengiz’den boşalan Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmenliği görevini Ulusal Radyo Genel Müdürü Sinan Sungur üstlendi. Ana Haber, Gece Görüşü ve hafta sonu bültenlerinde yeni görevlendirmeler yapıldı.

Ulusal Kanal Ana Haber Bültenini kanalın tecrübeli spikerlerinden Murat Şahin sunacak. Hafta sonları Ana Haber Bültenini sunan Murat Şahin hafta içi her gün Ana Haber’e ek olarak, Gece Görüşü ile de izleyicilerin karşısına çıkacak. Hafta sonları Ana Haber ve Gece Görüşü ise Seda Anık’a emanet.

Ulusal Kanal’ın öğle bülteni olan Gün Ortası’nı ise yine genç isimlerden Erkan Kol sunacak. Hafta sonları öğle bültenini, bir süre önce Ulusal Kanal ailesine katılan Sinem Fıstıkoğlu sunacak.

ulusal.com.tr

Hadi 8 Nisan 2019 Pazartesi bugün joker kodu ve ipucu sorusu paylaşıldı! İpucu Tallin Medya Çukur 60. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Sena ölüyor mu? Büyük hesaplaşma başlıyor (Çukur 2. Sezon 27. Bölüm) Medya Hadi 7 Nisan 2019 Pazar bugün joker kodu ve ipucu sorusu paylaşıldı! Büyük ödül tam 50 bin Medya Sözcü yazarı Uğur Dündar'dan Halk TV'den ayrılmasının ardından yeni mesaj Medya