Soykırımcıların yeni yalanı! Hollanda Meclisi'nde kabul edildi

Ermeni soykırımı yalanının 100'üncü yılının yaklaştığı günlerde bu kez ortaya sözde Süryani soykırımı iddiası atıldı. Daha önce Ermenistan İsveç meclisinden geçen Süryani soykırımı yasa tasarısı, şimdi de Hollanda parlementosu tarafından kabul edildi.

Abone ol

Sözde Ermeni soykırımına karşı yürütülen mücadele sonucu elde edilen kazanımlar soykırım savunucularını telaşlandırdı.

Ermeni soykırımı iddiası AİHM'de boşa çıkınca bu kez başka bir yalan ortaya atıldı. Şimdi de Süryani ve Rum soykırımı iddiası piyasaya sürüldü.

4 Mart'ta Ermenistan meclisinden geçirilen sözde Süryani ve Rum soykırımı yasa tasarısı daha sonra İsveç Meclisi'nde kabul edildi. Şimdi de devreye Hollanda girdi. Yasa tasarısı Hollanda parlementosundan da geçti. Hollanda meclisi sözde Süryani soykırımı tanıyan üçüncü ülke oldu.

Süryani soykırımının savunan SEYFO CENTER başkanı Sabri Atman, alınan kararların diğer ülkelerinde önünü açtığını söyledi. Atman, yakında başka ülkelerin de benzer kararlar alacağına inandığını söyledi.

Yakın bir zamanda Ermenistan'a giderek Cumhurbaşkanı Sarkisyan ile görüşeceklerini kaydeden Sabri Atman, kısa bir süre içerinde Avrupa'nın öenmli kentlerinde soykırım anıtı dikeceklerini belirtti.

ulusalkanal.com.tr

PKK silah bırak"may"acak Gündem Vicdan mahkemesindeki yargılamanın sonucu! Gündem Vatan'dan dünya çıkarması Gündem Perinçek: Papa "Ermeni Soykırımı" Açıklamasıyla AİHM kararını çiğniyor Gündem