F Örgütünün çamurlu elleri

Abone ol

22.01.2015 tarihli Bugün Gazetesi’nde yayınlanan “3200 Müdüre Önce Fişleme Sonra Tasfiye” başlıklı haberde tasfiye listelerini AKP’deki dar bir grubun İşçi Partisi ile birlikte hazırladığı iddia edilmişti.

İşçi Partisi Basın Bürosu’nun bugün yaptığı yazılı açıklamada “F Örgütü’nün sonu yaklaştıkça iftira tezgahları daha hızlı çalışıyor” denildi. Basın Bürosu tarafından yapılan açıklama şöyle:

FETHULLAHÇI GLADYONUNİFTİRA TEZGAHI

Önce yargıdan şimdi de Emniyet’ten tasfiyesi başlayan F Örgütü’nün sonu yaklaştıkça iftira tezgahları daha hızlı çalışıyor. Bugün Gazetesi’nde yayınlanan 3200 polisin emekli edileceğine ilişkin haberde fişleme listelerinin İşçi Partisi tarafından hazırlandığı iddia ediliyor. Asılsız ve mesnetsiz olan bu iddia açıkça F Örgütü’nün köşeye sıkıştığınıgösteriyor.

ATTIKLARI ÇAMUR ELLERİNİ KİRLETİYOR

Bugün Gazetesi’nin attığı çamur hedefine ulaşmıyor fakat kendi elleri kirlenmektedir. İftira, döner dolaşır ve sahibini kirletir. Bugün Gazetesi “çamur at izi kalsın” derken, kendi fişleme zihniyetini de ele vermektedir. Artık şer ittifakı döneminde yurtseverleri nasıl fişledikleri de bilinmektedir.

İŞÇİ PARTİSİ ŞER İTTİFAKINI DAĞITAN PARTİDİR

İşçi Partisi’nin yıllardır verdiği onurlu mücadele şer ittifakını dağıttı. Şimdi sıra ittifakın taraflarının tasfiye edilmesindedir. Partimiz F Örgütü ile mücadelenin eninde sonunda Tayyip Erdoğanlara ulaşacağını bilmektedir. İttifakın iki tarafının da Yüce Divan dosyası elimizdedir.

F ÖRGÜTÜNÜN İFTİRA TÜCCARLARI

Suçluların telaşı içinde olan Fethullahçı Gladyo, iftira tezgahlarında ürettiği yalanlarını Bugün ve Zaman gazeteleri aracılığıyla kapılara bırakıyor. Yalan tüccarlığı yapan bu gazeteler ise artık kapılardan içeri giremiyor. Her gün apartman boşluğunda biriken gazeteleri ne insanlar evine sokuyor ne de yalanlarına itibar ediyor. Böylece F Örgütü’nün Zaman’ı bitmiştir.

Ferit İlsever Talat Paşa Komitesi'ni anlattı! Gündem İlave memur alınacak! İşte kontenjanlar Gündem AKP sınıfta kaldı! Gündem Hrant Dink davasında sıcak gelişme! Gündem