İçişleri Bakanlığı: 1067 kişi gözaltına alındı

İçişleri Bakanlığı, terörle mücadele kapsamında haftalık bilançoyu açıkladı. Yapılan açıklamaya göre, 268 operasyonda 1067 kişi gözaltına alındı.

Abone ol

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, FETÖ operasyonlarında 501 kişi, terör örgütü IŞİD'e yönelik operasyonlarda 21 kişi ve diğer operasyonların da olduğu 268 operasyon kapsamında toplamda 1067 kişi gözaltına alındı.

Açıklamada şu bilgiler verildi:

Jandarma Özel Harekat (JÖH), Jandarma Komando Birlikleri, Polis Özel Harekat (PÖH) ayrıca iç güvenlik operasyonları çerçevesinde Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Hava ve Kara unsurlarınca 268 operasyon gerçekleştirilmiş, örgüte yardım ve yataklık iddiası ile 1067 kişi gözaltına alınmış, bunlardan 57'si tutuklanmıştır.Yabancı teröristlerle mücadele kapsamında, DEAŞ terör örgütü ile irtibatlı olduğu değerlendirilen 21 kişi gözaltına alınmış, bunlardan 5'i tutuklanmıştır.

FETÖ OPERASYONLARINDA 501 KİŞİ GÖZALTINA ALINID, 63 KİŞİ TUTUKLANDI

FETÖ/PDY ile mücadele kapsamında, 501 kişi gözaltına alınmış bunlardan 63'ü tutuklanmıştır.

Sol terör örgütleriyle mücadele kapsamında, Sol terör örgütü ile irtibatlı olduğu değerlendirilen 15 kişi gözaltına alınmıştır.

10 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Ülke genelinde yürütülen bu operasyonlarda; 3'ü ölü, 1'i yaralı, 5'i sağ yakalanan,1'i teslim olan olmak üzere toplam 10 terörist etkisiz hale getirilmiştir.

ulusalkanal.com.tr

Bingöl'de 1,5 ton amonyum nitrat ele geçirildi Gündem İçişleri Bakan Yardımcısı Öztürk, Batman'da güvenlik toplantısına katıldı Gündem İki yolcu otobüsü kaza yaptı! Ölü ve yaralılar var - Iğdır haberleri Gündem Bandırma'da 20 iş adamı gözaltına alındı - Balıkesir haberleri Gündem