Erdoğan-İnce görüşmesi sona erdi

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Tayyip Erdoğan, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile görüştü. AKP Genel Merkezi'ndeki basına kapalı yapılan görüşme 40 dakika sürdü. Erdoğan, diğer adaylarla birlikte TV yayınında tartışma programına katılma teklifini "Üzerimden prim yapmalarını istemiyorum" diyerek reddetmişti.

Abone ol

24 haziran'da yarışacak 6 cumhurbaşkanı adayından Tayyip Erdoğan ile Muharrem İnce Ankara'da bir araya geldi.

CHP'nin adayı İnce'nin talebi üzerine yapılan görüşme AKP Genel Merkezi'nde basına kapalı gerçekleştirildi.

40 dakika süren görüşmede AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ile CHP Grup Başkanvekili Engin Altay da hazır bulundu.

İnce, çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada "Sayın Genel Başkana ve AKP'ye başarılar diledik. Sohbet ettik, dertleştik." dedi.

Elitaş ise "Güzel bir sohbet oldu. Birbirlerine başarılar dilediler. Sohbetin genel anlamdaki tarzı buydu." ifadesini kullandı.

Gazetecilerin, İnce'nin "Dertleştik" dediğini hatırlatması üzerine ise Elitaş "Güzel bir sohbet oldu, ikisi de Rizeliymiş." karşılığını verdi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan, diğer adaylarla birlikte TV yayınında tartışma programına katılma teklifini "Üzerimden prim yapmalarını istemiyorum" diyerek reddetmişti.

ulusal.com.tr

YSK, Cumhurbaşkanı adaylarını açıkladı Gündem Ekonomi zirvesi sonrası açıklama Gündem Barikata son vuruşu gençler yaptı Gündem 15 vekil CHP'ye geri dönüyor Gündem