Devlet Bahçeli, Bursa'daki mitinginde CHP ve Vatan Partisi'ni hedef aldı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin hedefinde yine Vatan Partisi ve CHP vardı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu için "Yüzsüz" diyen Bahçeli, aydınlık hareketi için de bir kez daha "Eli kanlı" ifadesini kullandı.

Abone ol

Elazığ'ın ardından Bursa'daki ikinci referandum mitingini düzenleyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin hedefinde CHP ve Vatan Partisi vardı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na "yüzsüz" diyen Bahçeli, Aydınlık hareketini bir kez daha "Eli kanlı" olmakla suçladı.

Bahçeli'nin gündeminde Suriye ve Irak'taki gelişmeler de vardı. ABD ve Rusya'nın terör örgütü PYD ile görüntü vermesini eleştiren Bahçeli, "Bu milletimize meydan okumaktır" dedi.

Türkmen Kenti Kerkük'e Kürdistan flaması asılmasına ilişkin günler sonra ilk kez konuştu Bahçeli. Flamanın asılmasını "Şerefsizlik" olarak yorumladı.

ulusalkanal.com.tr

Çanakkale'de korkutan deprem! (Son depremler) Gündem Araç sahipleri isyanda: Böylesi ancak muz cumhuriyetinde olur Gündem Nevşehir'de camide cemaate 'evet' şekeri dağıtıldı Gündem Aydın Kuşadası'nda mülteci botu battı: Ölü sayısı yükseldi Gündem