Grekoromenciler madalyalarla döndü

FİNALDE Azerbaycanlı Sabahi Şariati'yi yenerek Bakü’de düzenlenen 1. Avrupa Oyunlarında altın madalya kazanan Milli güreşçi Rıza Kayaalp, Atatürk Havalimanı’nda yaptığı açıklamada, 5 seneden bu yana Avrupa Şampiyonası'nda finale kaldığını madalya kazandığını söyledi.

Abone ol

Unvanını korumak için çok çalıştığını belirten Kayaalp, "İstikrarlı bir şekilde antrenmanlarımı yaptım. İyi bir şekilde hazırlanarak, Avrupa Oyunlarına gittim. Benden bekleneni yaparak, altın madalya için savaşarak, alın terimizi dökerek, milletimizin de dualarıyla altın madalya sahibi olduk" dedi.

Rıza Kayaalp, final müsabakasında zorlandığını ifade ederek, bu nedenle maçın son dakikasına kadar büyük heyecan yaşandığını söyledi. Kayaalp daha sonra Ankara'ya gitti. 1. Avrupa Oyunları'nda (Bakü 2015) Türkiye'yi temsil eden Grekoromen Güreş Milli Takımı Azerbaycan'ın başkenti Bakü'den yurda döndü. Sporcular Atatürk Havalimanı’nda çiçeklerle ve alkışlarla karşılarındılar. Bronz madalya kazanan güreşçilerimizden Cenk İldem kucağında bebeği ve madalyasıyla poz verirken Kayaalp’te altın madalyasıyla poz verdi.

FAİK KAPTAN-MURAT ÇAKIR

DHA

İstanbul'a geldi Spor 2016 yılı Ağustos ayında hizmete girecek Spor Ayrılacak mı? Menajeri noktayı koydu! Spor Volkan Demirel son noktayı koydu Spor