Liderler 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı

Siyasi parti liderleri ve sendika temsilcileri yayınladıkları mesajlarla 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı. Mesajlarda bağımsızlık vurgusu öne çıktı.

Abone ol

Siyasi parti liderleri ve sendika temsilcileri peş peşe yayınladıkları mesajlarla 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Atatürk'ün "Ya İstiklal Ya Ölüm" sözlerine dikkat çekti.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, 98 yıl sonra Türk Milleti'nin vatanı savunma kararlılığının sürdüğünü vurguladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise mesajında Malazgirt Zaferi ile Büyük Taarruz arasında ayrım yapılmasına tepki gösterdi. İki zaferin de birbirini tamamladığını ifade etti.

Siyasi liderlerin yanı sıra emek örgütleri de Zafer Bayramı için ortak paydada buluştu. Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, TESK Başkanı Bendevi Palandöken ve TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol yayınladığı mesajla 30 Ağustos'u kutladı. Mesajlarda Atatürk'ün öncülüğüne ve Türk Milleti'nin iradesine dikkat çekildi.

ulusal.com.tr

Şehit İdris Şahin'in acı haberi ailesine ulaştı Gündem Şehit Ceyhun Arslantürk'ün acı haberi ailesine ulaştı Gündem Otizmli müzik dehası yetkililerden destek bekliyor Gündem Ağrı'dan acı haber: 2 asker şehit oldu Gündem