İki büyük savaş için ortak tören

Mercidabık Zaferi'nin 502'inci ve Fırat Kalkanı Harekatı’nın 2'inci yıl dönümü töreni Kilis'te ortak programla düzenlendi. Terörle mücadelede kararlılık mesajlarının verildiği törende, Türk Milleti'nin birlik ve dayanışmayla her türlü zorluğun üstesinden geldiği belirtildi.

Abone ol

İki büyük savaşın yıl dönümü için Kilis'te ortak program yapıldı.

Mercidabık Zaferi'nin 502'inci, Fırat Kalkanı Harekatı'nınsa 2’nci yıldönümü kapsamında Yavuzlu Köyü'nde düzenlenen etkinlik saygı duruşu ve istiklal marşıyla başladı.

Törende konuşan Kilis Valisi Mehmet Tekinarslan şehitleri rahmetle andı, ülkemizin her dönem terörle mücadele ettiğini söyledi.

Tekinarslan, Türk milletine dayatılan Sevr anlaşmasını hatırlattı, 30 Ağustos Zafer bayramına giden süreci işaret etti.

Gaziantep 5’inci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Ekiyor da törende bir konuşma yaptı. Fırat Kalkanı Harekatı'nın başarısının altını çizen Ekiyor, Türk Ordusunun tarihsel görevinden söz etti.

Yavuzlu Köyü'nden Cumhuriyet Meydanı'na yürüyüş ile devam eden program mehter takımının gösterisi ve konserlerle son buldu.

ulusal.com.tr

ABD Elçiliğine saldırıda yeni gelişme Gündem MİT ve Emniyet'ten o teröriste nefes kesen operasyon Gündem FETÖ şüphelileri Yunanistan'a kaçarken yakalandı Gündem Şanlıurfa'da skandal görüntü Gündem