Dünyanın 1 numarasından skandal itiraf

Abone ol

BBC ve BuzzFeed'de yayımlanan 'şike tenise de sıçradı' iddiasında sürpriz bir gelişme yaşandı...

Avustralya Açık'ta Chung Hyeon'u yendiği ilk tur maçından sonra şike iddiaları hakkındaki görüşü sorulan erkekler dünya 1 numarası Novak Djokovic, kendisine, 2007'de rüşvet teklif edildiğini itiraf etti.

Rusya'nın Saint Petersburg kentinde katıldığı bir turnuvanın ilk turunda, kaybetmesi için para teklif edildiğini söyleyen Sırp tenisçi, "Benimle doğrudan temasa geçilmedi. Ekibimde yer alan kişiler aracılığıyla ulaştılar. Elbette reddettim. Ne yazık ki o yıllarda bu tarz işlerle ilgilenen kişiler ve benzeri söylentiler vardı. Fakat 6-7 yıldır bu gibi şeyler duymadım" değerlendirmesinde bulundu.

"KENDİMİ ÇOK KÖTÜ HİSSETTİM"

Kariyerinde 10'u grand slam, 60 tekler şampiyonluğu bulunan Djokovic, "Bu girişim, beni çok kötü hissettirmişti. Kimileri buna fırsat gözüyle bakabilir ama bana göre sportmenlik dışı bir hareket olmasının yanında bir suç. Şikenin sporda yeri yok, özellikle de teniste" ifadelerini kullandı. (hürriyet)

Afrikalı oyuncu Milan'ı fena kandırdı! Spor Bursaspor'da kombine patlaması Spor Çaykur Rizespor Kadıköy’de sürpriz peşinde Spor Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. hafta hakemleri belli oldu Spor