Oğuzhan Özyakup dikkatleri üzerine topladı

Abone ol

UEFA Avrupa Ligi san 16 turunda Club Brugge'e 2-1 mağlup olan Beşiktaş'ta yaşadığı top kayıpları nedeniyle Oğuzhan Özyakup dikkatleri üzerine topladı. Geçtiğimiz sezonki performansını aratan Özyakup, Jose Sosa ve Atiba Hutchinson'ın yokluğunda Brugge karşısında ilk 11'de görev aldı ve 72 dakika sahada kaldı. Bu süre zarfında 13 top kaybı yaşayan Özyakup, mücadelede top kaybı yaşayan futbolcuların başında geldi.

23 HAFTADA TEK GOL Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonunda 17 maçta forma giyen Oğuzhan, 12 maça ilk 11'de, 5 maça isi sonraoan dahil oldu. Geride kalan 23 haftada Gaziantepspor deplasmanında tek gol kaydeden Özyakup, toplamda 985 dakika sahada kaldı.

2012-2013 sezonu öncesinde siyah-beyazlı takıma transfer olan Oğuzhan Özyakup, geçtiğimiz sezon 26 maçta ise 6 kez fileleri havalandırmıştı.

AVRUPA'DA 11 MAÇIN 1'İNDE FİLELERİ HAVALANDIRABİLDİ Avrupa kupalarında 11 maçta forma şansı bulan Özyakup, sadece 1 kez fileleri havalandırabildi. Şampiyonlar Ligi ön eleme müsabakalarında Feyenoord ve Arsenal ile karşılaşan Beşiktaş'ta toplamda 4 kez forma giyen siyah-beyazlı futbolcu, UEFA Avrupa Ligi'nde ise 7 maçta forma şansı buldu. Bu sezonda ise şu ana kadar siyah-beyazlıların Avrupa kupalarındaki grup müsabakalarında Partizan'ı deplasmanda 4-0 mağlup ettiği maçta kaydetti. Mustafa AKIN, İstanbul-DHA

Beşiktaş-Galatasaray derbisinde ŞOK üstüne ŞOK Spor Lidere Arena'da ŞOK! Spor Futbolcular hakeme saldırdı Spor Fenerbahçeli futbolcular mücevher fuarında Spor