Tayyip Erdoğan'ın kravatı 2 asgari ücretten daha pahalı çıktı

Abone ol

Sözcü gazetesi bugün Erdoğan'ın kravatını analiz etti. Analiz sonucunda Tayyip Erdoğan'ın bir kravatı, bugün asgari ücretle çalışan iki işçinin maaşından daha pahalı çıktı!

İşte Sözcü'de yer alan o haber:

Dün­ya­ca ün­lü bir İtal­yan kra­vat.

Mar­ka­sı: Ste­fa­no Ric­ci, fi­ya­tı da çok özel ipek ve fark­lı par­ça­la­rın bir­leş­ti­ril­mi­şi olan bu di­zayn­lar­da 600 Eu­ro ya­ni yak­la­şık 1.800 TL.

Bir baş­ka an­la­tım­la, as­ga­ri üc­ret alan iki iş­çi­nin, eli­ne ge­çen ay­lık net üc­re­tin üzerinde!

Tür­ki­ye­’de, 10 emek­li­den 9’u, bir ay­lık maa­şıy­la bu kra­va­tı ala­maz.

Ba­ka­lım, Kı­lıç­da­roğ­lu 350 TL’­lik Et­ro göm­lek gi­yin­ce; ma­ka­le ko­nu­su ya­pan ve Baş­ba­ka­n’­a “Sa­yın Baş­ba­ka­n’­ım Et­ro göm­lek mi gi­yi­yor­su­nuz?” di­ye ima­lı bir şe­kil­de so­ran Şa­mil Tay­yar (12.07.2010/ Star Ga­ze­te­si) ve bu so­ru­ya “Ben Et­ro de­ğil yer­li La­cos­te gi­yi­yo­ru­m” di­ye iğ­ne­le­yi­ci ya­nıt ve­ren Baş­ba­ka­n’­ın, 1.800 TL’­lik Ste­fa­no Ric­ci kra­vat için bir açık­la­ma­sı ola­cak mı?

DÜN­YA­CA ÜN­LÜ MA­ĞA­ZA

AB­D’­de, Be­verly Hill­s’­de ün­lü mar­ka­la­rın yan ya­na ol­du­ğu cad­de­de bir de Bi­jan Ma­ğa­za­sı var.

Ran­de­vu alı­na­rak gi­ri­le­bi­len bu ma­ğa­za­da, göm­lek­ler 3-5 bin, mont­lar 15-20 bin, ta­kım el­bi­se­ler 20-50 bin do­lar.

Ma­ğa­za­nın vit­rin ca­mın­da da ma­ğa­za­dan alış­ve­riş eden ün­lü­le­rin isim­le­ri ya­zı­lı. 2009 yı­lın­da bu ma­ğa­za­nın vit­ri­ninin ca­mın­da Re­cep Tay­yip Er­do­ğan Pri­me Mi­nis­ter of Tur­key ya­zı­sı da var­dı."

Kaynak: Sözcü

'Kerkük bir Kürdistan artık' Gündem Türklere uyarı: Ülkeyi terk edin Gündem Serbest bırakılmalarını eleştirdi: Benim itirazım var Gündem Ünlü sanatçının acı günü! Gündem