MİT ajanlarının cipi çalınmış

Bulgaristan’a giden 4 MİT ajanının cipinin, içindeki dinleme cihazıyla birlikte çalındığı iddia edildi. İddia Bulgaristan meclisine de taşındı. Aracın aracın ve dinleme cihazının Sofya yakınlarında terk edilmiş olarak bulunduğu belirtiliyor.

Abone ol

Bulgaristan'a giden 4 MİT ajanının cipinin ve içindeki en ileri teknolojiye sahip dinleme cihazının, kaldıkların otelin garajından çalındığı iddia edildi.

Vatan gazetesinin haberine göre, Vatansever Cephe Meclis Grubu Başkanı Valeri Simeonov konuyu Bulgar meclisine taşıdı. İddialar göre, 4 MİT ajanı, Türkiye plakalı bir ciple Bulgaristan’ın başkenti Sofya’ya gitti.

Bulgaristan göçmeni bir işadamına ait cipi kullanan Türk ajanlar, beraberlerinde ultra modern bir dinleme cihazını da getirdi. Ancak dinleme cihazı ve cip, ajanların kaldığı otelin kapalı garajına çalındı.

Olay ortaya çıkınca Bulgar siyasetçiler, polis, gizli servis ve mafya seferber oldu. Yapılan fidye görüşmelerinden sonra 20 bin euro karşılığında araç ve dinleme cihazı Sofya yakınlarında bir yere bırakıldı.

ulusalkanal.com.tr

AİHM'den sokağa çıkma yasağıyla ilgili 2. ret Gündem Erdoğan'dan sert sözler: Bunlar zalimdir, alçaktır Gündem Türkiye'nin IŞİD hedeflerini vurmasına ABD'den ilk değerlendirme Gündem 4 yaşındaki İrem şehit babasıyla son yolculuğuna uğurlandı Gündem