EYT'lilerden Erdoğan ve Ekrem İmamoğlu kararı

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYT SYDD), İstanbul Yenikapı'da 26 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek büyük miting için siyasi partilere ve sendikalara davetiye gönderdi

Abone ol

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYT SYDD), İstanbul Yenikapı'da 26 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek büyük miting için siyasi partilere ve sendikalara davetiye gönderdi.

EYT SYDD Başkanı Gönül Boran Özüpak, davetiyeleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Özüpak, paylaşımında, "Bizim derdimiz geçimle, siyasetin bir gecede çözebileceği davamızda. 26 Mayıs 2019 saat 12.00'de başlayacak olan mitingimize davette bulunduk" dedi.

DAVETİYE FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Davetiye, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile parti temsilcilerine ve sendikalara gönderildi.

Özüpak, ayrıca, "Mali̇yet, erken emekli̇li̇k algılarla pes etti̇rme, yıldırma çabaları var. P e s edecek mi̇yi̇z? Aslaaaa!! 26 Mayıs'ta Yeni̇kapı'da pes etmeyeceği̇mi̇zi̇, yılmayacağımızı göstereceği̇z. Hep bi̇rli̇kte buradayız di̇yeceği̇z." ifadelerini kullandı.

ulusal.com.tr

Yeni askerlik sistemi teklifi komisyonda kabul edildi! İşte ayrıntılar Gündem Ankara'daki EYT görüşmesini Ulusal Kanal'da anlattı Gündem CHP'den emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) talebi Gündem Emeklilikte yaşa takılanlar EYT'lilere kritik çağrı geldi Gündem