Uyumsuz 3: Yandaş filminin konusu nedir? Uyumsuz oyuncu kadrosu... Bu akşam saat kaçta hangi kanalda ekranlara gelecek? Uyumsuz 3 izle...

Bu akşam saat 21.55'te atv'de ekranlara gelecek olan Uyumsuz 3 filminin konusu nedir? Uyumsuz 3 filminin oyuncu kadrosunda kimler var?

Abone ol

Kıyametin ardından dünya üzerindeki insanlık özelliklerine göre 5 farklı topluma bölünmüştür. Bunlar Fedakarlık, Dostluk, Dürüstlük, Cesurluk ve Bilgelik toplumlarıdır. Bu toplumlara ait olmayanlar ise ise “uyumsuzlar” olarak adlandırılmıştır. Uyumsuzlar, hiçbir topluluğa ait olamayan ve toplumda bir yeri ve önceliği olmayan kişilerdir. Her çocuk 16 yaşına bastığında biz dizi test sonucu kendisi için en uygun topluluk tespit edilmekte ve bu topluluğa katılması beklenmektedir.

Beatrice Prior bu testin sonucunda uyumsuz olduğunu öğrenir ancak bunu gizlemek zorundadır çünkü uyumsuzlar toplumda hoş karşılanmayan kişilerdir. Beatrice kimsenin beklemediği bir karar vererek Cesurluk topluluğuna katılır. Burada çok zorlu fiziksel ve psikolojik eğitimden geçerek topluluğun gerçek bir üyesi olması gerekmektedir ancak bir sorun vardır: Beatrice bir uyumsuzdur, yani hiçbir topluluğa ait olamaz ve uyumsuzluğunun açığa çıkması onun kesin ölümü anlamına gelmektedir. Ancak herkesten sakladığı bu sır onu ve sevdiklerini kurtarması için onun en büyük yardımcısı olacaktır.

Filmin oyuncu kadrosunda; Shailene Woodley,Theo James,Ashley Judd,Jai Courtney,Ray Stevenson,Zoë Kravitz,Miles Teller,Tony Goldwyn,Maggie Q ve Kate Winslet yer almaktadır.

UYUMSUZ 3 FRAGMANI

ulusal.com.tr

Kayıp Balık Dori filminin konusu nedir? Kayıp Balık Dori bu akşam saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Film hangi yaş aralığına uygun? Medya Bugün Kanal 7 yayın akışında ne var? 31 Mayıs Pazar 2020 Kanal7 yayın akışı... Bu akşam Aşk Bir Rüya saat kaçta? Medya Bu akşam TV8 yayın akışında ne var? 31 Mayıs Pazar 2020 TV 8 yayın akışı... Survivor İletişim Ödülü saat kaçta? Medya FOX yayın akışı... 31 Mayıs Pazar 2020 FOX ekranlarında ne olacak? Özgür Dünya ve Dünyanın En Güzel Kokusu 2 saat kaçta? Medya