Şehit Astsubaya son görev

Kars'ta PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 35 yaşındaki jandarma astsubay başçavuş Nurettin Öztürk için Ankara Kocatepe Camisi'nde tören düzenlendi. Törenin ardından Şehit Nurettin Öztürk'ün naaşı toprağa verilmek üzere Cebeci Şehitliği'ne götürüldü

Abone ol

Kars'ta PKK'lılar ile çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Nurettin Öztürk için Ankara Kocatepe Camisi'nde tören düzenlendi.

Şehit Öztürk'ün, Türk bayrağına sarılı naaşı, askerlerin omuzlarında Kocatepe Camisi'ne götürüldü.

Törene, şehitin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Genelkurmay Başkanlığına atanan Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile emniyet mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehidin oğlu Berke Öztürk, törene babasının kepini giyerek geldi, kızı Beste Öztürk de tören boyunca elindeki Türk bayrağını bırakmadı.

Okunan dualardan sonra Helallik alındı, Öztürk'ün naaşı top arabasına konuldu.

Şehit jandarma astsubay kıdemli başçavuş Nurettin Öztürk'ün naaşı toprağa verilmek üzere Cebeci Şehitliği'ne götürüldü.

ulusalkanal.com.tr

"ABD ile gizlice görüşüyoruz" Gündem F-Tipi örgüte operasyon: 10 polis gözaltında Gündem MHP'den Ak Saray'a çok sert sözler Gündem Diyarbakır'da uzun namlulu silahlarla saldırı! Gündem