Bahçeli'den sert sözler

Abone ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Kızılcahamam'da Ülkücü Şehitleri Anma Günü programında konuştu. Bahçeli MHP içerisinden çıkan muhaliflerin oluşturduğu gruba çok sert mesajlar verdi.

İşte Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları:

Ülkücü şehitlerimiz haine aman vermeyen asaletin simgeleridir ve sonsuza kadar da böyle kalacaktır. Bugünkü gibi Türk milletnin önünü kesmek amacıyla asırlarca tuzak kurdular. Milli bekamızı yıkmak için kuyruğa girdiler. Bölünüp parçalanmamız kurgulandı. Yersiz ve yurtsuz yığın haline gelmemiz planlandı. Bozguncu emeller fırsat kolladılar. Ver kurtul diyenler hep sıradaydı. Zannettiler ki Türk vatanı sahipsizdir. Teslim olalım diye beklediler. Milli ülkülerimize yüz çevirmemizi beklediler ama ümitleri yarım kaldı. Türklük nefsini asmış her cendereden çıkmış her zahmeti alt etmiştir. Bundan sonra da olacak budur.

GEREKİRSE UYKUYU HARAM KILACAĞIZ

Şehitlerimiz kutsal bir mirası bize bırakmışlardır. Biz bu mirasın ne kadar değerli olduğunun farkındayız. Gerekirse çalışıp çırpınacağız uykuyu kendimize haram kılacağıuz. Gerekirse de canımızı bu uğurda vereceğiz. Biz şehitlerimizin yolundayız. Bize tavizkarlık yakışmaz. Eyyamcılık ve entrikacılık bize yakışmaz. Biz Allah'tan başkasına kulluğu reddeden gücünü tarihten alan MHP'yiz. MHP şehidin şühedanın simgesidir. Bu davanın temelinde kan vardır. Bu dava şehitlerimizin ödedikleri bedellerle bu günlere gelmiştir. Yurt odalarında cami avlularında çekilen acılar davamızı olgunlaştırmıştır. Oyun oynuyorlarmış biz de oyunlarını bozarız. İster tek tek ister alayı birden gelsin hepsini birden şehitlerimizden aldığımız güç ile ezer geçeriz.

SAHTE OYUNCULARIN, KRİPTOLU PARALELCİLERİN MASKESİNİ İNDİRECEĞİZ!

Başarının anahtarı öncelikle başarıya duyulan ihtiyaçtır. Şehitlerimiz doğrudan ayrılmadılar bizde bunu takip etmeliyiz. ülkücüler bir davanın yaşaması ve yaşatılması için candan ve serden vazgeçmeyi göze alan insanlık mucizeleridir. Oyunu bozacak sahte oyuuncuların kripto paralelcilerin maskesini indireceğiz. Milliyetçi hareket mutlaka amacına ulaşacak ve milletimizin hak ettiklerini mutlaka yaşatacaktır./Ajans haber

İzmir'de 5 ilçede terör operasyonu: 10 gözaltı Gündem İzmir'de 5 ilçede terör operasyonu: 10 gözaltı Gündem Diyarbakır'da PKK operasyonu: 12 gözaltı Gündem Diyarbakır'da PKK operasyonu: 12 gözaltı Gündem