Okmeydanı'nda olaylar çıktı

Okmeydanı Şarkkahvesi civarında toplanan 10-15 kişilik gruba polis müdahale etti.

Abone ol

Soma ve Berkin Elvan için yapılan eyleme polis müdahale etti, çatışmada gerçek silahlar kullanıldı. 1 yurttaş gerçek silahlardan çıkan mermiyle başından vuruldu.

Okmeydanı hareketli bir gün geçirdi. Bir grup, öğle saatlerinde semtte yürüyüş yapmak istedi. Polis yürüyüşe izin vermedi.

Her eyleme müdahale sırasında görmeye alıştığımız gaz bombası ve TOMA yine sahnedeydi. Ancak bu kez farklı bir olay daha yaşandı. Polisler bellerindeki silahları çekti, havaya ateş açtı.

İşte o anlar objektiflere böyle takıldı...

O sırada, müdahale alanının hemen yanındaki cem evinde cenaze töreni vardı. Dikkatler silahların ateşlendiği bölgeye çevrildi.

İşte tam bu sırada Cemevi'nin bahçesinde bulunan Uğur Kurt vuruldu.

Kurt'un boynundan vurulduğu belirlendi. Okmeydanı Devlet Hastanesi'ne sevkedilen Kurt hemen ameliyata alındı.

Uğur Kurt'un durumu ağır.

Bu sırada polisin havaya ateş açtığı görüldü. Cemevi yakında meydana gelen olaylar sırasında cemevinde de bir cenaze vardı. Törene katılan kalabalıktan "Bir kişi vuruldu" sesleri yükseldi. Bu sırada başından yaralanan bir kişinin kanlar içinde cemevi avlusunda kanlar içinde yatttığı görüldü. Yaralı kişi ambulansla hastaneye götürüldü.

ulusalkanal.com.tr

19 Mayıs artık halkın oldu Gündem 'Alo Twitter' hattı kuruluyor Gündem Dayak mağduru madencinin evi de basılmış! Gündem Feyzioğlu'ndan 'Cumhurbaşkanlığı' açıklaması Gündem