Başbakan'a açık mektup

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım için kullandığı "uçuk kaçık vaatlerde bulunuyorlar" ifadelerine, Fenerbahçe Kongre üyesi Hakan Hanoğlu tepki gösterdi. Erdoğan'a mektup yazan Hanoğlu, "Fenerbahçe'ye gelir sağlayacak projeler, Başbakan'ı neden rahatsız etti" diye sordu?

Abone ol

Başbakan Tayyip Erdoğan, AKP'nin Kızılcahamam kampında, Fenerbahçe başkan adaylarının projeleriyle ilgili "uçuk kaçık" yorumunu yaptı. Başbakan'ın bu açıklamalarına Fenerbahçe camiasında tepkilere neden oldu.

Fenerbahçe Kongre Üyesi, Hakan Hanoğlu "Başbakan'a Açık Mektup" yazdı. Hanoğlu, mektubun da Erdoğan'a sorular yöneltti.

- Bir Başbakan, bir Spor Kulübü başkanlık seçimi hakkında neden konuşma ihtiyacı hisseder? Yapılması gereken sadece tebrik ve başarı temennisi değil midir ?

- Bir Başbakanın, bu açıklamayı yaparken dayandığı veriler, her zaman ulaşabileceği denetlenen resmi rakamlar mıdır yoksa muhalefetin hesaba kitaba dayanmayan "sallama" söylemleri midir?

- Fener BANK konusunda karar Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na ait değil midir? Neden bu eleştiriyi getirdiniz? İzin vermezler olay biter. Siz Başbakan olarak KİM İZİN VERMİŞ diye neden müdahale ettiniz ?

- Marina ve AVM projesi, bizzat AKP li Belediye Başkanı TOPBAŞ tarafından Fransa MİPİM de sunulmamış mıdır? Yine aynı proje, Sizin Belediye Başkanı oldugunuz dönemde FB Kulübü Başkanı ŞEN ve muhasip Üye AYDINLAR ile tarafınız arasına imzalanan bir protokolün konusu değil midir? Aynı proje hem Aydınlar hem de Belgü tarafından proje olarak sunulmamış mıdır ? Projenin Aziz YILDIRIM tarafından gündeme getirilmesi neden rahatsız etti Sizi?

ulusalkanal.com.tr

PKK'ya açılım bütçesi! Gündem Bu kadar da olmaz Gündem Özkılıç: “40 kişiyi sanık yapan liste sahte“ Gündem İşçi Partisi 10 Kasım programını açıkladı Gündem