Fenerbahçe otobüsüne bir saldırı daha!

Fenerbahçe otobüsüne taşlı saldırı gerçekleşti. Saldırının bu sefer ki adresi Bursa oldu

Abone ol

Fenerbahçeotobüsüne bu kez de Bursa'da saldırı oldu. Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor ile oynayacağı maç için Atatürk Stadyumuna gelen Fenerbahçe taşlı saldırıya uğradı.

Fenerbahçe otobüsü Atatürk stadyumuna girmek üzereyken bir grup Bursaspor taraftarı otobüse su şişesi ve taş atmaya başladı. Atılan bir taş otobüsün camına denk geldi. Polis, protesto eden grubu kısa sürede dağıttı. Atatürk Stadı önünde bekleyen Bursasporlu taraftarlar da sarı lacivertli futbolcuları protesto etti.

Maç sonrası açıklama yapan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, ''bizim kadar tepki gören başka futbol takımı var mı" diyerek sitem etti.

Sarı-Lacivertli kulüp, Trabzon'da uğradığı silahlı saldırının ardından maçlara çıkmama kararı almıştı. Spor Toto, Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmaları bir hafta ertelenmişti.

ulusalkanal.com.tr

Galatasaray ve Trabzonspor PFDK'ya sevk edildi Spor Amatör kaleci kalp krizine yenik düştü Spor Bölükbaşı: Josue için 2,5 milyon euro vermem Spor Ünlü futbolcular ’gazozuna maç’ yaptı Spor