Başbakan Binali Yıldırım: Terörle mücadele sonuna kadar devam edecek

Başbakan Binali Yıldırım, bayram namazı çıkışında açıklama yaptı. Yıldırım, birlik ve kardeşlik vurgusu yaparken terörle mücadelenin sonuna kadar devam edeceğini söyledi.

Abone ol

Başbakan Binali Yıldırım, Ramazan Bayramı namazı çıkışında açıklama yaptı. Yıldırım, "Bütün milletimin mübarek ramazan bayramını tebrik ediyorum. Bu bayramda kardeşliğimiz, birliğimiz, beraberliğimiz niyaz olsun" dedi.

Terörle mücadeleye de değinen Binali Yıldırım, terörle mücadelenin sonuna kadar devam edeceğini söyledi ve "Güvenlik güçlerimiz bizim huzurumuz için mücadele ediyorlar. Bu mücadele devam edecek, bu Türkiye'nin gelecek mücadelesidir. Terörü Türkiye'nin gündeminde en alt sıralara getirmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Başbakan Yıldırım'ın konuşmasından satır başları;

İyi bayramlar... Bugün Ramazan Bayramı'nın ilk günündeyiz. Bütün milletimin mübarek ramazan bayramını tebrik ediyorum. Bu bayramda kardeşliğimiz, birliğimiz, beraberliğimiz niyaz olsun.

Şehitlerimize bu mübarek günde Allah'tan rahmet, gazilerimize hayırlı uzun ömürler diliyoruz. Bu mücadele devam edecek. Bu, Türkiye'nin gelecek mücadelesi, istikrar mücadelesi, beka mücadelesidir. Evelallah milletimiz müsterih olsun. Terörü, Türkiye'nin gündeminde en alt sıralara getirmek için elimizden geleni yapacağız.

Terörün dini yok, milleti yok, kitabı yok, kutsalı yok. Bugün İstanbul'da, yarın Londra'da, daha dün akşam mukaddes topraklarda Medine'de masum insanların canına kastetti. Dolayısıyla bu, Türkiye'nin mücadelesi değil, insanlığın mücadelesi, dünyanın meselesi. Onun için birlikte, hep birlikte bu mücadeleyi yapmamız gerekir.

ulusalkanal.com.tr

Cumhurbaşkanı Erdoğan bayram mesajında terörle mücadeleye dikkat çekti Gündem Saldırı hazırlığı yapan teröristler yakalandı Gündem İstanbul'da askeri kışlaya saldırı Gündem Bingöl'de PKK'ya ait 4 sığınak imha edildi Gündem