Bunun adı alçaklık!

Erzurum'da yaşayan 21 yaşındaki H. B. , isimli genç kız imam olan 2 ağabeyinin tecavüzüne uğradı. Şikayet üzerine tutuklanan imam A. B., "Görevim baskı oluşturuyordu. Bu nedenle tecavüz ettim" dedi.

Abone ol

Kars’ın bir köyünde 28 ve 25 yaşlarındaki 2 imamErzurum’un Yakutiye İlçesi’nde oturan 21 yaşındaki kız kardeşlerine tecavüz ettikleri iddiasıyla tutuklandı.

Yakutiye’de oturan H.B. isimli genç kız, iki ağabeyininde kendisine tecavüz ettiği iddiasıyla polise başvurdu.

Annesini 7 yıl, babasını 1 yıl önce kaybettiğini belirten genç kız, birlikte yaşadığı ağabeyi M.B.’nin geçen cuma günü kendisine tecavüz ettiğini söyledi.

İfadesinde, Diyanet İşleri kadrosunda imam olan ağabeyi A.B.’nin de önceleri defalarca tecavüzüne uğradığını iddia eden H.B., tecavüzden dolayı hamile kaldığını ve çocuğu aldırdığını anlattı.

Genç kızın şikayeti üzerine yakalanan büyük ağabeyi A.B., suçlamayı kabul etti ve görevinin baskı oluşturduğu için tecavüz ettiğini söyledi.

Genç kıza tecavüz eden 3 yaş küçük erkek kardeşi M.B. de para karşılığı ilişkiye girdiklerini öne sürdü. Kız kardeşine tecavüz eden 2 imam tutuklandı.

ulusalkanal.com.tr

Genç Bakış, karıştı Yurt Hükümet Değiştirecek Güç Bizde Var! Yurt 'Türkiye'yi bölenleri yıkarız' Yurt Eskişehir'de Ali İsmail Korkmaz eylemi Yurt