Lider durdurulamıyor

Lider Fenerbahçe, zorlu Antep deplasmanında işini kolay gördü, şampiyonluğu da zordan kolaya çevirmeye devam etti. Gaziantepspor'u Emenike ve Sow'un golleriyle 3-0 yenen sarı lacivertliler, maç eksiğine rağmen son 8 haftaya Beşiktaş'ın 7, Galatasaray'ın da 8 puan önünde giriyor.

Abone ol

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 25'inci haftanın kapanış maçında Gaziantepspor'u 3-0 mağlup etti.

Galatasaray'ın Kayserispor'a yenilmesi ile Fenerbahçe'ye puan farkını daha da açma şansı doğmuştu. Sarı lacivertliler Antep'te galip gelirse Galatasaray ile puan farkını 8'e çıkaracak, Beşiktaş ile aradaki 7 puan farkı korumuş olacaktı. Kaldı ki buna TFF'nin Trabzonspor maçı nedeniyle vereceği 3 puan dahil değildi.

Gaziantepspor'un cezası nedeniyle sadece kadınlar ve çocukların izlediği maça iki takımın taraftarları büyük ilgi gösterdi. Taraftarlar saatler önce stada gelerek takımlarına destek verdi.

Sakatlığı bulunan Cristian'ın yanı sıra yabancı kontenjanına takılan Kadlec ve Holmen'den yoksun Antep'e gelen Fenerbahçe'de Ersun Yanal, sakatlığı nedeniyle geçen hafta forma giyemeyen Egemen Korkmaz'ı yedek soyundururken, savunmada Bekir İrtegün'e şans verdi.

Gaziantep'e getirilen hatta adı esame listesinde 11'e yazılan kaleci Volkan Demirel de belindeki ağrılar nedeniyle son anda kadrodan çıkarıldı. Sarı lacivertlilerde kaleye Mert geçerken, yedek kaleci olarak Erten Ersu kadroya dahil edildi. Yanal, Gaziantepspor karşısına Mert, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Alves, Caner Erkin, Mehmet Topal, Meireles, Emre Belezoğlu, Sow, Kuyt, Emenike 11'iyle çıktı.

Son haftalarda aldığı galibiyetlerle üst sıraları zorlamaya başlayan ev sahibi Gaziantepspor ise Fenerbahçe'yi de yenerek ligdeki çıkışını sürdürmek istiyordu. 4 haftadır kaybetmeyen kırmızı siyahlılar, en son 21'inci haftada Çaykur Rizespor deplasmanından puansız dönmüştü. Gaziantepspor'da geçen hafta kart cezalısı olan Binya ilk 11'de görev aldı.

ulusalkanal.com.tr

Galatasaray Bursa'da galibiyet peşinde Spor İstifasını vermişti Spor Chedjou sakatlandı Spor Gülen taraf Efes Spor