CHP KHK'lılara sahip çıkmaya devam ediyor

KHK ile ihraç edilen FETÖ'cülere yeniden yargılanma sözü veren CHP'den bir hamle daha geldi. Genel Başkan Yardımcıları Gülizar Biçer Karaca ve Yüksel Taşkın, bu kez de genel merkezde tutuklu askeri öğrencilerin ailelerini ağırladı. Basına kapalı yapılan görüşme sonrası CHP'den "Tutuklu kursiyer ve askeri öğrencilerin adil yargılanma hakkı ve adalet taleplerini dinledik" açıklaması yapıldı.

Abone ol

15 Temmuz darbe girişiminden sonra FETÖ'cüleri devletten temizlemek için çıkarılan Kanun Hükmünde Kararnameleri "sivil darbe" olarak niteleyen CHP Yönetimi, kamudan ihraç edilenlerle toplantılar düzenleyip yeniden yargılama sözü veriyor.

Geçtiğimiz hafta Konya'da KHK'lılarla buluşarak kamuya dönüş sözü veren CHP Yönetimi, bu kez tutuklu askeri öğrencilerin ailelerini Genel Merkezde ağırladı.

Toplantıya CHP Genel Başkan Yardımcıları Gülizar Biçer Karaca ve Yüksel Taşkın başkanlık etti. Basına kapalı yapılan toplantıyı Karaca, sosyal medya hesabından, “tutuklu kursiyer ve askeri öğrenci ailelerinin adil yargılanma hakkı, adalet taleplerini dinledik” mesajıyla duyurdu.

İzmir’in çöpü buraya depolanıyor: Heyelan bölgesi Harmandalı’dan özel görüntüler Gündem Erdoğan'dan CHP'ye tezkere tepkisi: ''Bu tutum sınır dışından verilen talimatlarla gerçekleşti'' Gündem Düzce art arda sallandı Gündem '50+1' tartışması sürüyor: Cumhurbaşkanı Erdoğan TBMM'yi işaret etti Gündem