Tatil beldesinde eğlence mekanları kapatıldı

PKK'nın Dağlıca'da düzenlediği hain saldırının ardından yurt genelinde teröre tepki yürüyüşleri yapıldı. Zonguldak, Kayseri, Eskişehir ve Düzce'de yurttaşlar terörü protesto etti. Muğla Fethiye'de ise protesto için işletmeciler, ortak karar ile eğlence mekanlarını kapattı.

Abone ol

Son zamanlarda yaşanan terör olayları tüm yurtta protesto edildi.

Hakkari Dağlıca'da yaşanan saldırının ardından Muğla'nın Fethiye İlçesi'ndeki turistik eğlence mekanları işletmecilerin ortak kararıyla kapatıldı. Fethiye'nin Ölüdeniz ve Ovacık mahallesinde 400 eğlence mekanı ve restorana, Türk bayrağı asıldı, bazı işletmeler kapılarına "Terör olaylarını protesto amacıyla gece boyu kapalıyız" yazısı astı.

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde gece saatlerinde Atatürk Anıtı önünde toplanan kalabalık Türk bayrağı açtı, şehit olan askerler için Kuran-ı Kerim okundu ve dua edildi.

Kayseri'de yaklaşık 250 araçlık konvoy oluşturan kalabalık grup, teröre tepki gösterdi. Türk bayraklarıyla donatılan araçlarla, Talas Ülkü Ocakları binasına kadar ilerleyen gruba, bazı vatandaşlar da evlerinin ışıklarını açıp kapatarak destek verdi.

Eskişehir'de de Üniversite Caddesinde toplanan yaklaşık 50 kişi ellerinde Türk bayrakları ile yürüdü. Sloganlar eşliğinde yürüyüş yapan grup Sakarya Caddesi'ndeki HDP İl binasına doğru yürümek isteyince Çevik Kuvvet polislerinin oluşturduğu barikatla karşılaştılar. Polisin HDP il binasına yürümesine izin vermediği grup bir süre oturma eylemi yaptı. Ardından şehitler için dua edildi, İstiklal Marşı okundu.

Düzce'de ise Hakkari Dağlıca'da PKK'nın saldırısının ardından şehitlerin olduğunu öğrenen gençler 50 araçla kent merkezinde konvoy oluşturdu, ardından Atatürk anıtının önünde toplanarak teröre tepki gösterdi. Türk bayraklarıyla toplanan gençler, saygı duruşunda bulunarak, İstiklal Marşı'nı okudu.. PKK terör örgütüne tepki gösteren gençler,Şehitler ölmez vatan bölünmez sloganları atıldı.

ulusalkanal.com.tr

PKK’nın halkı kışkırtma stratejisi çöktü Gündem Dağlıca şehitlerinin isimleri belli olmaya başladı Gündem Polis noktasına tüfekle yaklaşan kişi öldürüldü Gündem PKK’ya yiyecek götüren araçtan HDP’li vekil çıktı Gündem