Datça açıklarında deprem (10 Ocak 2019 son depremler)

Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Abone ol

Akdeniz'de 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 21:24'te Akdeniz'de, Muğla'nın Datça ilçesinin 208 kilometre açığında 4,8 büyüklüğünde yer sarsıntısı kaydedildi.

Depremin yaklaşık 8 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.

Akdeniz'de ikinci deprem

Akdeniz'de Datça açıklarında saat 21.24'te meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki depremden 11 dakika sonra 4,7 büyüklüğünde bir deprem daha kaydedildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Akdeniz'de, Muğla'nın Datça ilçesinin 230 kilometre açığında saat 21.35'te 4,7 büyüklüğünde yer sarsıntısı tespit edildi. Depremin yaklaşık 6,5 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.

Türkiye'de meydana gelen son depremler

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri de aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

Tıklayınız

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

Tıklayınız

ulusal.com.tr

Yıldırım Koç’tan Türk İş’e çağrı Gündem Şahin Söğüt: Korktuğum için telefonu kırdım Gündem Belözoğlu'na FETÖ soruşturması Gündem Tuncay Mutluer: Kars'ı Doğu Anadolu'nun modern bir şehri haline getireceğiz! Gündem