Erdoğan'dan AKP'li belediye başkanlarına seçim talimatı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için AKP’li belediye başkanlarına talimat verdi. Başkanlardan yerel seçimler için çalışmaya başlamalarını isteyen Erdoğan, "lüks yaşamdan kaçının" uyarısı yaptı

Abone ol

Vatandaşın ve esnafın sorununu çözün, lüksten kaçının dedi, yerel seçim için çalışmaya başlamalarını istedi.

AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan partisinin belediye başkanlarına seçim talimatı verdi. Başkanlarla yaptığı basına kapalı görüşmede Erdoğan, “Buradan ilinize ilçenize döner dönmez çalışmalara başlamanızı istiyorum” dedi.

“Hedef yüzde 50+1 olacak” diyen Erdoğan, “Yerel seçimler bunun ilk işareti olacak, bunun için sizin daha hassas olmanız lazım” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, belediye başkanlarına, halka nasıl davranmaları gerektiği ile ilgili de düşüncelerini aktardı. Erdoğan, “Başkan dediğin vatandaşın elini sıkacak, yanında olacak. Vatandaşa amirlik olmaz” ifadelerini kullandı.

Başkanların lüks yaşamdan kaçınmalarını gerektiğinin altını çizen Erdoğan, belediye başkan ve yöneticilerinin lüks ve pahalı araçlar, lüks ve gösterişli yemekli toplantılara dikkat etmesi, bunlardan kaçınması gerektiğini vurguladı.

ulusal.com.tr

Kılıçdaroğlu: FETÖ ile mücadele adı altında FETÖ'ye destek veriliyor Gündem Kılıçdaroğlu'nun avukatının gözaltına alınmasına Hükümet'ten ilk tepki Gündem Aydınlık yazarı İsmet Özçelik: AKP için düğmeye basıldı mı? Gündem Kasada 1 dolar saklayan FETÖ'cülere operasyon Gündem