Emek dünyası ve vatan cephesi 1 Mayıs'ta Gebze'de

Emekçiler, yarın alanlara çıkıyor. 1 Mayıs işçi bayramı çeşitli noktalar kutlanacak. Marmara bölgesindeki emekçilerin kutlama adresi sanayinin kalbi Gebze Kent Meydanı olacak.

Abone ol

Kıdem tazminatının kaldırılması, esnek çalışma, kiralık işçilik ve özel sözleşmeli statü... Emekçiler 1 Mayıs'ı bu ağır gündem altında kutlayacak.

İşçi sınıfının İstanbul'daki kutlama merkezi Gebze olacak. Hem İstanbul'un hem de başta Kocaeli olmak üzere Marmara Bölgesinin işçileri Gebze Kent Merkezi'ndeki 1 Mayıs mitinginde buluşacak.

Sendikalar Birliği ve işçilerin yanı sıra Vatan Partisi, Türkiye Gençlik Birliği, Türkiye Mali Müşavirler Birliği gibi birçok örgüt de ellerinde Türk bayraklarıyla, alanda yerini alacak. Gebze'deki kutlamalar saat 10:00'da Trafo Meydanında bir yürüyüşle başlayacak.

Türk-iş Genel Merkez yönetiminin 1 Mayıs adreside Çanakkale olacak.

Hükümete yakınlığı ile bilinen Hak-İş, Sakarya'da, Memur-Sen de Kahramanmaraş'ta kutlayacak.

PKK çizgisindeki örgütlerde Bakırköy'de olacak. CHP ve HDP'nin de çağrı yaptığı Bakırköy'e DİSK, KESK, Meslek odalarının yanı sıra başı bozuk gruplar katılacak

ulusalkanal.com.tr

İnşattan düşen 2 işçi hayatını kaybetti Ekonomi İnşattan düşen 2 işçi hayatını kaybetti Ekonomi Bakan Süleyman Soylu asgari ücretteki o sahtekarlığı anlattı Ekonomi Bakan Süleyman Soylu asgari ücretteki o sahtekarlığı anlattı Ekonomi