2. Marmaris Uluslararası Kısa Film Festivali başladı

İkinci Marmaris Uluslararası Kısa Film Festivali başladı. Yapılan gala gecesiyle başlayan festivalin onur konuğu Ediz Hun oldu. Bu yıl ki festival Tarık Akan'a atfedilirken gece de sanatçı ile ilgili bir de belgesel yayınlandı.

Abone ol

İkinci Marmaris Uluslararası Kısa Film Festivali gala gecesi ile başladı. Ediz Hun'un onur konuğu olarak katıldığı gece de Tarik Akan da unutulmadı.

Kısa zaman önce hayata gözlerini yuman usta sanatçı için gecede Tarık Akan'la ilgili bir belgesel de yayınlandı.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde gerçeleştirilen gecede, yarışmanın ön jurisi tarafından değerlendirmeye anılan 241 kısa filmden 47'sinin finale kaldığı açıklandı.

Sinemada doğru ışık kullanımı, kamera hareketleri gibi atölye çalışmalarının yanı sıra sinema ve çevre temalı söyleşi ve panellerin de düzenleneceği festival 9 Ekim'de sona erecek. Festivalin sonunda 10 kısa filme ödül verilecek.

Bu yıl ki festival Tarık Akan'a atfedildi.

ulusalkanal.com.tr

Sinemaseverlerin merak ettiği filmler birer birer vizyona giriyor Kültür Sanat Sümer Ezgü, "Su Gelir Güldür Güldür" türküsüne klip çekti Kültür Sanat 'Mükemmel görünme baskısı gençlerin özgüvenini sarsıyor' Kültür Sanat Uluslararası Alanya Caz Günleri sona erdi Kültür Sanat