Caferiler'den Ulusal Kanal'a ödül

Türkiye Caferileri'nin resmi yayın organı Caferiyol Dergisi tarafından her yıl düzenlenen 'Aşura Basın Ödülleri' sahiplerini buldu. Ulusal Kanal programları bölümünde Can Karadut'un sunduğu Haber Merkezi programı ödüle layık görüldü.

Abone ol

Hazreti Hüseyin'in Kerbela'da şehit edilişinin 40. günü anması nedeniyle Erbain töreni düzenlendi. Halkalı Arenamega gösteri merkezindeki törene, binlerce yurttaş katıldı. Yurttaşlar, mersiyelerle göz yaşlarına boğuldu. Törende, Caferiyol Dergisi'nin verdiği "Aşura Basın Ödülleri" de sahipleri buldu. Aşura ve Erbain etkinliklerine etkili bir şekilde yer vermesinden dolayı Ulusal Kanal da ödüle layık görüldü. Aşura Basın ödülü, Haber Merkezi programıyla Can Karadut'a verildi. Karadut ödülünü Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz'ün elinden aldı. Etkinliğe MHP Genel Başkan Yardımcısı Atila Kaya ve CHP Milletvekili Ali Özgündüz de katıldı.

Haber-Kamera

Fuat Şahin

ulusalkanal.com.tr

Celal Bayar'ın torunu AİHM'in Perinçek kararını değerlendirdi Gündem Bu fotoğrafları kim servis etti? Gündem Emniyet'te tasfiye Gündem İnce'den Erdoğan'a ''cesaret'' göndermesi Gündem