Başbakan Yıldırım "evet" kampanyasını terör söylemleriyle sürdürdü

Başbakan Binali Yıldırım "evet" kampanyasını terör söylemleriyle sürdürdü. Terör örgütlerinin "hayır" dediğini savunan Yıldırım, "Elbette vatandaş, en güzel kararı verecek; terör örgütlerini sevindirmeyecek. " ifadelerini kullandı.

Abone ol

"PKK bu referandumda hayır çıksın diyor. FETÖ ne diyor FETÖ de aynısını diyor. HDP ne diyor o da aynısını diyor. CHP de onların cazibesine kapılmış, o da aynı."

Tepkilere rağmen aynı söylemi sürdürdü. "Evet" kampanyasını terör üzerinden yürüttü.

"Bizim sözümüz terör örgütlerinedir. Biz hiçbir vatansever vatandaşımızın terör örgütlerinin telkinine, onların gittiği yoldan gitmeyeceğine adımız gibi inanıyoruz."

Başbakan Binali Yıldırım Almanya'da STK temsilcileriyle bir araya geldi. Resmi temaslar için gittiği Almanya'da referandumda evet propagadandası yaptı.

"Terörle ilgisi olmayan vatandaşlarımızın tercihi başımız gözümüz üstüne. İstediği tercihi yapsın. Bizim sözümüz terör örgütlerinedir. Kimse çarpıtmasın, çok açık."

Yıldırım, "hayır" kararının terörü sevindirmek olduğunu ifade etti.

"Elbette vatandaş, en güzel kararı verecek; terör örgütlerini sevindirmeyecek. Biz bunu biliyoruz.

ulusalkanal.com.tr

İmamoğlu'nda çatışma çıktı: Ölü ve yaralılar var - Adana haberleri Gündem 35 eski polis tutuklandı Gündem Referandum sürecinde mutlak ihtiyaç: Kuvayı Milliye Ruhu Gündem İçişleri Bakanlığı: 1067 kişi gözaltına alındı Gündem