Diyet baklavalar artık sofralarda

Türk mutfağının dayanılmaz lezzeti baklavayı artık şeker hastaları da yiyebilecek. Şekersiz diyet baklavalar nasıl üretiliyor? Normal baklavadan farkı ne? İşte yanıtı

Abone ol

Şekersiz baklava olur mu demeyin...Türk Mutfağının yüzyıllardır geleneği haline gelen baklavanın artık "şekersiz" çeşitleri de üretiliyor...

İstanbul Karaköy'ün tarihi baklavacısı Güllüoğlu Baklavaları Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Güllü diyet baklavanın yapılışını anlattı.

Diyet baklavalarda şeker yerine doğal tatlandırıcı olan lifli steviya; tereyağı yerine de doğal zeytinyağı kullanılıyor.

Baklava ustaları bu üretim merkezinde geleneksel hamur açma yöntemleriyle çalışıyor. Hamurlarını açan ustalar üretime geçmeden önce hijyen bariyerinden geçiyor.

ulusal.com.tr

Sağlık Bakanlığı: Bu yönde alınmış bir karar yok Sağlık MEB'den ders gereçlerine 'yerli ve milli' damga Sağlık D vitamini düzeyi normal olanlarda astım sıklığı azalıyor Sağlık Ramazan ayında nasıl beslenmeli, neler dikkat etmeli? Sahur ve iftarda nasıl yemek yemeli! Prof. Dr. Bingür Sönmez uyardı (Ramazan ayı ne zaman başlıyor) Sağlık