İşte YSK verilerine göre Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım arasındaki son oy farkı

YSK verilerine göre İstanbul'da CHP'li Ekrem İmamoğlu ile AKP'li Binali Yıldırım arasındaki oy farkı belli oldu. Buna göre, CHP'li İmamoğlu, saat 20.43 itibariyle 13.943 oy önde. CHP'li Barış Yarkadaş, Maltepe'deki oy sayımında gelinen son durumu paylaştı

Abone ol

Saat 20.25 itibariyle Maltepe'deki 1089 sandığın 674'ünün sayımı tamamlandı.

Cumhur İttifakı İstanbul adayı AKP'li Binali Yıldırım'a şu ana dek sayılan sandıklardan 173 oy ilave edildi.

Geride kalan 415 sandığın sayımının pazartesi günü öğlen bitmesi bekleniyor.

Bilgileri paylaşan CHP'li eski milletvekili, gazeteci Barış Yarkadaş, "Salonda düzen sağlandığı için sayım biraz da olsa hızlandı." ifadelerini kullandı.

EKREM İMAMOĞLU İLE BİNALİ YILDIRIM ARASINDAKİ OY FARKI

Yarkadaş, resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Millet İttifakı İstanbul adayı CHP'li Ekrem İmamoğlu ile Cumhur İttifakı İstanbul adayı AKP'li Binali Yıldırım arasındaki son oy farkını da açıkladı.

CHP'li Yarkadaş, şunları belirtti:

"Maltepe'de yeniden yapılan sayımın sonuçları da YSK'nın resmî sitesine yüklenince ortaya şu tablo çıkıyor: CHP'li İmamoğlu, saat 20.43 itibariyle 13.943 oy önde... İmamoğlu, sayım sürdükçe yeniden yeniden başkan seçiliyor..."

ulusal.com.tr

Nihat Genç'ten Oda TV'ye Abdullah Gül tepkisi: Şaşkınlık içindeyim, olacak şey değil Gündem "Zorlukları paylaştıracak hükümeti kuracağız" Gündem Seçmen kayıtlarında sahte imza kullanıldığı öne sürüldü Gündem Mansur Yavaş: En büyük arzum... Gündem