F Tipi örgüt soruşturması

F tipi örgüte finans sağladığı belirtilen ve Bursa'da gözaltına alınan 5 kişiden 2'si tutuklandı. 3 kişi de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Yurtdışında olduğu tespit edilen 7 kişiden 2'si hakkında tutuklama, 5'i hakkında da gözaltı kararı verildi.

Abone ol

F tipiörgüte yönelik operasyonlar kapsamında Kayseri'de gözaltına alınan 5 kişiden 2'si tutuklandı.

Emniyet Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube ekipleri cuma günü, Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatı üzerine F tipi örgüte finans sağladığı belirtilen 12 şüpheli hakkında operasyon başlattı. Şüphelilerden 5'i gözaltına alındı. 7 kişinin de yurtdışında olduğu belirlendi.

Şüpheliler nöbetçi mahkemede ifade verdi. Suçlamaları kabul etmeyen sanayici Halit Gazezoğlu ile Kimse Yok mu Derneği eski başkanı Hacı Osman Büyükata tutuklandı. Diğer 3 şüphe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yurt dışında oldukları belirlenen 7 şüpheliden 2'si hakkında yakalama 5'i hakkında da gözaltı kararı çıktı.

ulusalkanal.com.tr

Dün Erdoğan'la görüşen Abdullah Gül bu akşam da Bülent Arınç'la görüşecek Gündem Bindik bir alamete, gidiyoruz felakete Gündem Muhtarlar hoparlörden anlatacak Gündem Büyükşehir Belediye Meclisi şubat ayı toplantılarına Yassıada'daki imar çalışmaları damga vurdu Gündem