Türkiye İş Bankası çöktü mü? İş Bankası ATM'leri çalışıyor mu? İş Bankası'ndan açıklama geldi

Türkiye İş Bankası, sosyal medyada gündemin birinci sırasına oturdu. Banka müşterileri yaptıkları paylaşımlarda bankanın hizmetlerine erişemediklerini belirtti. Peki Türkiye İş Bankası çöktü mü? Bankadaki hizmetlere erişim sağlanabiliyor mu? Konuyla ilgili Türkiye İş Bankası'ndan da açıklama geldi.

Abone ol

Türkiye'nin en büyük bankalarında son zamanlarda yaşanan erişim sıkıntısı gündemde.

Geçtiğimiz günlerde Akbank'ta online işlemler ve mobil uygulama kullanıcıları yaklaşık 2 gün boyunca hesaplarına erişim sağlayamamıştı. Benzer bir durum yakın zamanda Ziraat Bankası'nda da yaşanmış ve mobil uygulamada hizmet verilememişti.

Türkiye'nin ilk ulusal bankası olan Türkiye İş Bankası'nda da benzer bir durum yaşandığı sosyal medyada gündem oldu.

TÜRKİYE İŞ BANKASI ÇÖKTÜ MÜ?

Akbank ve Ziraat Bankası gibi İş Bankası'nda da benzer bir erişim sorunu meydana geldi.

Konuyla ilgili banka müşterileri sosyal medyada paylaşımlarda bulunarak İş Bankası'nın internet bankacılığına erişemediklerini belirtti. Kullanıcılar yaptıkları paylaşımda konunun teknik bir arızadan kaynaklanıp kaynaklanmadığına ilişkin bir açıklama bekledi.

Türkiye İş Bankası'nda bir süre internet ve mobil bankacılık, POS cihazları ve ATM’lerinden hizmet alınamadı. Bununla birlikte bankanın müşteri hizmetlerine de ulaşılamadı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI'NDAN AÇIKLAMA GELDİ

Türkiye İş Bankası'ndan da bankanın çöktüğü yönünde sosyal medyadaki tartışmalara ilişkin açıklama geldi.

İş Bankası resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada sorunun giderildiğini belirtti.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

- Bankamız sistemlerinde yaşanan kısa süreli kesinti giderilmiştir. İşleminizi tekrar deneyebilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Kiralara ne kadar zam gelecek? Ekonomi Hazine ve Maliye Bakanlığı verileri paylaştı: Temmuz'da bütçe 45,8 milyar liralık açık verdi Ekonomi 30 milyon varillik rezerv Türkiye'ye kazandırıldı Ekonomi Gıda fiyatlarındaki artış durdurulamıyor Ekonomi