Jandarma'da devir teslim töreni

Orgeneral Yaşar Güler, Jandarma Genel Komutanlığı görevini Orgeneral Arif Çetin’e devretti. Devir-teslim töreninde konuşan Güler, bütün imkan ve kabiliyetlerin teröristlere karşı mücadelede kullanıldığını vurguladı. Görevi devralan Orgeneral Çetin de Türk Milleti’nin var olması için mücadele edeceklerini belirtti. Bir diğer devir teslim töreni ise Ankara Emniyetinde yapıldı.

Abone ol

Jandarma’da bir ilk yaşandı. İlk defa Jandarma'ya Kara Kuvvetlerinden değil içeriden atama yapıldı.

Orgeneral Yaşar Güler, görevi Orgeneral Arif Çetin'e devretti.

YAŞ kararlarıyla Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na atanan Orgeneral Güler, terör örgütlerine karşı mücadeleye dikkat çekti.

Görevi devralan Orgeneral Arif Çetin de temel hedeflerinin Türk Milleti’ne sadakatla hizmet etmek olduğunu vurguladı.

Jandarma Genel Komutanlığı’nda yapılan törenine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katıldı.

Ankara Emniyetinde de devir teslim töreni vardı.

İçişleri Bakanlığı Kararnamesi ile Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Servet Yılmaz, görevi Mahmut Karaaslan'dan devraldı. Makam katında düzenlenen devir-teslim töreninin ardından Yılmaz, selefi Karaaslan'ı törenle uğurladı. Tören mangasını selamlayan Karaaslan, polislerden helallik istedi.

Koray Aydın, MHP'den ayrılıyor Gündem Almanya ve Türkiye arasındaki restleşme sertleşiyor Gündem Milyonlarca sürücüyü ilgilendiren kritik düzenleme yolda Gündem İstanbul'da zehir tacirlerine yönelik operasyon yapıldı Gündem