Saklı kalmış doğa harikası: Kawah Putih

Şimdi kilometrelerce uzaklıktaki bir doğa harikasını getireceğiz ekranlarınıza. Yeşil, beyaz ve mavinin buluştuğu Kawah Putih gölü yanardağ patlaması sonucu oluştu. Göl Endonezya'nın cazibe merkezlerinden biri...

Abone ol

Eşsiz manzarası, yeşil, beyaz ve mavinin harmanlandığı göl, görenleri kendisine hayran bırakıyor. Ancak bu doğa harikasına 15 dakikadan fazla bakılamıyor.

Burası Endonezya’da yanardağ zirvesinde yüzlerce yıl saklı kalmış bir doğa harikası, Kawah Putih...

Kartpostallık manzarası ile insanı büyüleyen krater gölü, 12'nci yüzyılda Ciwidey bölgesinde Patuha Yanardağı’nda meydana gelen 2'nci patlamanın ardından oluştu.

Kawah Putih gölü, yerli ve yabancı turistler için ülkenin cazibe merkezleri arasında yer alıyor. Turistler, burada gün doğumu ve batımını izliyor. Çektirdikleri fotoğraflar ile o anlarını ölümsüzleştiriyor.

Gölde yoğun sülfürün bulunuyor. Solunum şikayetlerine neden olmaması için ziyaretçilerin 15 dakikadan fazla bölgede durması yasak.

Manisa'da zeytin üreticileri zor durumda Gündem Adil Karaismailoğlu Büyük Çamlıca tepesindeki çalışmaları inceledi Gündem Vatansever medyanın öncü ismi kalp krizi sonucu vefat etti Gündem Ateşkes kısa sürdü: Ermenistan yine sivilleri hedef aldı Gündem