Muharrem İnce'den son dakika Talat Atilla açıklaması

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, gazeteci Talat Atilla'nın katıldığı televizyon programında söylediği sözlerin ardından açıklama yaptı

Abone ol

'Beştepe'ye giden CHP'li iddiasıyla gündeme gelen gazeteci Talat Atilla, CNN Türk canlı yayınında, Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı.

"Kaynağım o bilgi Kılıçdaroğlu'na da gitti' dedi" diyen, Atilla, 'Haberi neden siz yazmadınız' sorusuna da "Bazen gazeteciler haber kaynakları deşifre olmasın diye başka bir yere verebilirler." dedi. Kaynağının adını vermeyen Atilla, kaynağının CHP'li bir milletvekili olduğunu söylemekle yetindi ve 'Böyle bir tartışmanın öznesi olmaktan üzgünüm' dedi.

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, gazeteci Talat Atilla'nın katıldığı televizyon programında söylediği sözlerin ardından açıklama yaptı

İnce'nin açıklaması şöyle;

Talat Atilla katıldığı televizyon programında Saraya giden CHP’li haberinin kaynağının halen görevde bir CHP Milletvekili olduğunu, o ismi Rahmi Turan’a söylediğini açıklamıştır.

Talat Atilla kendisine bu yalanı, kumpası aktaran bir Milletvekili varsa o ismi açıklamalıdır. Rahmi Turan kendisine söylenen isim kimse o ismi açıklamalıdır.

Bu akşam 139 CHP Milletvekili töhmet altında bırakılmıştır, CHP Genel Merkezi Talat Atilla’nın dava açmasını beklemeden bu kişi hakkında dava açmalıdır.

ulusal.com.tr

Adalet Bakanı Gül'den "FETÖ Borsası" açıklaması Gündem Sayısal Loto'da büyük ikramiye Diyarbakır Sur'a çıktı- Sayısal Loto 11 Aralık 2019 çekiliş sonucu Gündem Amerika'nın hedefe koyduğu TürkAkım Projesi nedir? Gündem Türkiye karşıtı girişimler engellendi Gündem