ADD'den vekillere çağrı!

Kemal Kılıçdaroğlu ve Devlet Bahçeli’nin adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na Atatürkçü Düşünce Derneği'nden de tepki geldi. Genel Başkan Tansel Çölaşan, Mecliste'ki milletvekillerini göreve çağırdı, "yeni bir aday çıkartarak Türk Halkını rahatlatın" dedi.

Abone ol

Türkiye seçim sürecinde kritik döneme girdi, milletvekillerine önemli bir çağrı geldi. Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Tansel Çölaşan, milletvekillerine yeni bir aday çıkarma çağrısı yaptı.

Çölaşan, "Cumhurbaşkanlığı seçimi Atatürk Cumhuriyeti’nin mi devam edeceğini, yoksa Ortadoğu bataklığının bir parçası mı olacağını belirleyecektir" dedi.

Atatürk’ün koltuğuna oturmaya layık bir aday istediklerini kaydeden Çölaşan, Mecliste'ki tüm siyasi partilere seslendi.

"Toplumda rahatlamayı sağlayamayan bu sürecin sorumluları olarak Meclis'teki milletvekillerini görmektedir. Çünkü adaylık ancak siyasi partilerin veya belli sayıdaki milletvekillerinin önerisiyle mümkündür. Bu nedenle Meclisteki siyasi partilere yeniden sesleniyoruz: Henüz cumhurbaşkanlığına aday olan isimlerin konuşulduğu bu aşamada yetki ve görevinizi yerine getirerek yeni adaylar belirleyin ve türk halkını, kamuoyunu rahatlatın"

Çölaşan, Cumhurbaşkanlığı'na layıık başka isimlerin de mevcut olduğunu vurguladı, "bu toplumda Atatürk’ün koltuğuna oturmayı hak eden yüzlerce, binlerce aday çıkartabilecek bir potansiyel olduğunu biliyoruz." diye konuştu.

ulusalkanal.com.tr

Hataylı Tarhan'ı destekliyor! Gündem Bayrak indirmeye tutuklama! Gündem Abdullah Gül çekildi! Gündem Soma A.Ş 'den şok savunma! Gündem