Uluslararası fuar alanı dört yıl aradan sonra Suriye’yi yeniden inşa etmek için açıldı

Dört yıl aradan sonra Şam havalimanı yolundan bulunan uluslararası fuar alanı yeniden hizmete açıldı. Savaşın yıktığı Suriye’yi inşa etmek temasıyla yapılan fuara Avrupa ve Arap ülkelerinden 37 firma katıldı. Krizden sonra ilk kez açılan fuarda Suriye’yi yeniden inşa etmek için firmalar hazırlarını ve projelerini tanıttı.

Abone ol

Bir dönem keskin nişancıların menzilinde bulunan uluslararası fuar alanı yeniden hizmete açıldı. Suriye’de savaşın yıktığı ülkeyi yeniden imar etmek için hazırlıklar hız kazandı. Fuara Avrupa ve Arap ülkelerinden 37 firma katıldı.

Fuarın ana teması Suriye’yi yeniden inşa etmek. Bu kapsamda firma yetkilileri fuar kapsamında Suriye’de araştırmalarada bulunduklarını söyledi.

Enerjiden altyapıya, petrolden inşaat kadar sektör temsilcileri fuarda yerini aldı.

Fuarın hukuk danışmanlığını yapan avukatlardan Salim Mustafa “Türkiye ile Suriye arasındaki ekonomik ilişkilerden vazgeçemeyiz” dedi.

Hala sıcak savaşın sürdüğü Suriye’ye gelmek isteyen firmalar için sigorta şirketleri de fuarda hazır bulundu.

İspanya’dan gelen bir inşaat firması yetkilisi ise savaşın 2016’da bitmesini öngördüklerini söyledi. Hazırlıklarını buna göre yaptıklarını aktardı.

ulusalkanal.com.tr

Terörün yarattığı yıkıma karşı Suriye ile dayanışma mesajı verildi Dünya Moskova'da Putin ile görüştü! Kerry'den komik iddia! Dünya Macar Ordusu'na tam yetki Dünya ABD doğruladı! Dünya