Derbinin galibi Beşiktaş

Dün akşam Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanan derbinin galibi siyah beyazlı ekip oldu. Beşiktaş, deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 yenerek liderliğini sürdürdü. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Beşiktaş bu gelibiyetle Galatasaray ile arasındaki puan farkını 10'a yükseltti.

Abone ol

Kartal, Arena'da 3 puanı aldı, zirve yarışında büyük avantaj sağladı.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışını doğrudan etkileyen maçta Galatasaray kendi evinde Beşiktaşı ağırladı.

Tam bir taktik savaşı ile başlayan maç oldukça çekişmeli geçti. İlk yarıda ezeli rakipler birbirlerini tarttı. Gol sesi çıkmadı. İkinci yarıysa hızlı başladı. Kaleye çapraz bir bölgeden serbest vuruş kazan Beşiktaş'ta topun başına Talisca geçti. Brezilyalı genç yeteneğin sert şutu barajdan sekince kaleci Muslera çaresiz kaldı ve meşin yuvarlak ağlarla buluştu. Golü bulan Siyah beyazlılar üstünlüklerini maç boyunca sürdürdü. Galatasaray da etkinliğini arttıramayınca Beşiktaş sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 50'ye yükseltti. Zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. En yakın takipçisi Başakşehir ile arasındaki 4 puanlık farkı korudu. Siyah beyazlılar ligte, Galatasaray'ın 10, Fenerbahçe'nin 12 puan önünde lider durumda.

Karşılaşma sonunda futbolcuların sevinci objektiflere böyle yansıdı. Ancak asıl coşku Ümraniye'deki Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'ndeydi. Beşiktaş, Ümraniye'de şampiyon gibi karşılandı. Siyah beyazlı taraftarlar Ümraniye'ye akın etti. Takım otobüsü büyük bir coşkuyla tesislere girdi.

ulusalkanal.com.tr

Masa Tenisi Federasyonunun girişimleri sonuç verdi Spor Basketbol Kadınlar Türkiye Kupası'nın sponsoru PTT Spor UEFA'dan Beşiktaş'a ceza Spor Galatasaray taraftarı meşale yakınca metro kapatıldı Spor