Yörüklerden Azerbaycan’a destek

Muğla, Aydın ve Denizli Yörükleri, Ermenistan ordusunun Azerbaycan’daki sivillere yönelik saldırısını protesto etmek için Muğla’da toplandı. Azerbaycan ordusuna destek veren yörükler etkinlikte yöresel oyunlarını da sergiledi.

Abone ol

Aydın, Denizli ve Muğla Yörük Obaları Dernek Başkanları ve üyeleri, Ermenistan'ın Azerbaycan topraklarını işgalini Muğla’da protesto etti.

Etkinlikte “Gavim Gardaş Azerbaycan’a destek” bildirisi okundu. Ermenistan’ın faaliyetlerinin terör ve insanlık suçu olduğu vurgulandı.

Türkiye ve Azerbaycan’ın iki devlet tek millet olduğunu ifade eden, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Karabağ bizim toprağımız ve orayı alacağız” dedi.

Etkinlikte konuşan Muğla Yörük Obaları Derneği Başkanı Orhan Akcan ise Türk dünyasının kalbinin Azerbaycan ile birlikte attığını belirtti.

Yöresel lezzetlerin de tanıtıldığı etkinlik halk oyunları gösterisi ile son buldu.

Kovid-19 partisine baskın Gündem Azerbaycan ordusu, Gubadlı kent merkezini Ermenistan'ın işgalinden kurtardı Gündem Noterliklerde yeni dönem başladı Gündem Bisikletçiler tepkili: Artık yeter, bizi öldürmeyin! Gündem