Başkanların anlamlı mesajı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, kulüplerin resmi internet sitesinden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için kutlama mesajı yayınladı.

Abone ol

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, spor kulübü başkanları tarafından unutulmadı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kulübün resmi internet sitesinden bir kutlama mesajı yayınladı.

"Ulu Önder Atatürk'ün, tarihimizin en parlak sayfalarından biri olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni kurduğu ve geleceğimizin mimarı olan çocuklara armağan ettiği günün, 94. yıl dönümünde; Hem milletimizin hem de çocuklarımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla anıyorum."

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kulübün resmi internet sayfasından kutladı.

"Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluş yıldönümü olan bugün, Türkiye Cumhuriyeti'nin en parlak sayfalarından birisi olarak tarihteki yerini almıştır. 23 Nisan'ın aynı zamanda çocuk bayramı olarak kutlanması da Türkiye'nin sadece ülkemizdeki değil, tüm dünya çocuklarına verdiği değeri simgelemesi bakımından son derece anlamlıdır. En Büyük Beşiktaşlı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün milletimize ve çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor; tüm çocuklarımızı ve yavru kartallarımızı sevgiyle kucaklıyorum. Halkın takımı Beşiktaş, halkın en büyük lideri Gazi Mustafa Kemal'i sonsuza kadar saygıyla anacaktır."

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, bu anlamlı günü bu sözlerle andı.

"Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı ve milletin egemenliğini ilan ettiği büyük tarihsel dönüşümün 94. Yıldönümünü coşkuyla kutluyoruz. Demokrasi, halk iradesi ve çağdaş uygarlık yolunda en önemli adımın atıldığı 23 Nisan 1920 tarihinden dokuz yıl sonra, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu bayramı çocuklara armağan etti. Galatasaray; Büyük Atatürk’ün değerlerine gerçek anlamda sahip çıkmak, koyduğu hedefler doğrultusunda Türkiye’yi dünya üzerinde layık olduğu şekilde temsil etmek ve dün olduğu gibi, yarınlarda da yeni zaferleri ulusumuza armağan etmek için çalışmaya devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Türkiye’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor; renk ayırt etmeksizin, aynı geminin içinde olduğumuz bütün spor camiasına, ailelerine ve çocuklarına mutlu, sağlıklı ve başarılı bir gelecek diliyorum."

ulusalkanal.com.tr

Dev maç, dev kapışma! Spor Finalistler belli olldu Spor Atletico duvarı delemedi Spor Bu cezaevi Aziz Yıldırım için hazırlanıyor! Spor