Davutoğlu, Burdur'a gitti, 4 Vatan Partili gözaltına alındı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, seçim çalışmaları için Burdur'a ayak basar basmaz polis soluğu Vatan Partisi Burdur İl Binası'nda aldı. Vatan Partisi Burdur Öncü Gençlik Başkanı Mustafa Özgür'ün de aralarında bulunduğu 4 kişi, "Davutoğlu'nu protesto ihtimaline karşı" gözaltına alındı

Abone ol

BaşbakanDavutoğlu, seçim çalışmaları için Burdur'a gitti. Davutoğlu'nun gittiği kentte olağanüstü güvenlik önlemleri alındı.

O önlemler arasında önleyici gözaltılar da vardı.

Miting öncesinde Vatan Partisi Burdur İl Örgütü üyesi 2 genç gözaltına aldı. Gerekçe ise "Davutoğlu'nu protesto ihtimaline karşı" önlem almak.

Gözaltına alına arasında Vatan Partisi Burdur Öncü Gençlik Başkanı Mustafa Özgür de bulunuyor.

Vatan Partisi Öncü Gençlik Üyeleri gözaltıları il binasına astıkları "Bu topraklarda Mustafa Kemaller yenilmez" pankarıyla protesto etti. Pankartı sallandıran gençler de bir süre sonra gözaltına alındı. Gözaltı sayısı toplam 4 oldu.

O sırada seçim bürosunda olan Vatan Partisi Burdur Milletvekili adayı Emekli Tuğgeneral Levent Ersöz ve partililer de emniyete gitti. Ersöz'ün gözaltılarla ilgili suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.

ulusalkanal.com.tr

'Türk Kalaşniko'un adını bilen yok Gündem Gökçek'in şikayeti yargıdan döndü Gündem Ataması yapılmayan binlerce öğretmen Ankara'da yürüyecek! Gündem Nisan ayında 54 bin 197 saat elektriğimiz kesildi Gündem