Numan Kurtulmuş'tan aile çıkışı

İstanbul Sözleşmesi gündemdeyken AK Parti Genelbaşkanvekili Numan Kurtulmuş, aile değerlerinin korunmasına ilişkin bir açıklama yaptı. "İnsanların tek başına yaşamaları anlayışı sıkıntı yaratıyor" dedi. Kurtulmuş, aile kurumu ile ilgili açıklamalarına yenilerini ekledi. Bu seferde, toplumdaki yalnızlaşma ve bencilleşmenin nedenini de, aile konusu ile bağdaştırdı, "aile, kadın ve çocuk meselesi ile ele alınmalı" dedi.

Abone ol

AK Parti Genelbaşkanvekili Numan Kurtulmuş, Aile Kongresi'nde yaptığı konuşmada "Geleneksel Türk" ailesi vurgusu yapmış, tek yaşayan vatandaşları hedef almıştı.

Aşırı bireyciliğin getirmiş olduğu ve bununla eşzamanlı olarak gelişen ve ideolojiler haline dönen aşırı hazcılık akımları ailenin köküne dinamit koymaktadır. Yalnızlaşmış olan bireyin, insanların evliliği gereksiz görmesi, insanların tek başına yaşamaları gibi bir anlayışın geliştirilmesi aileyle ilgili yaşadığımız sıkıntıların önemli kaynaklarındandır.”

AK Parti Genelbaşkanvekili, bireyin yalnızlaşmasını ve bencilleşmesini de "aile olmamaya" bağladı.

ulusal.com.tr

İletişim Başkanı Altun'dan muhalefete tepki: "Biz konuştuk, siz neden sustunuz?" Gündem Libya'da önemli gelişme: Üç ülke anlaştı Gündem İçişleri Bakanlığı duyurdu: Yarına dikkat! Gündem Gülistan Doku'yu arama çalışmalarında yeni gelişme Gündem