Doğu Perinçek: Provokasyonlara karşı dikkatli olmalıyız

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek sosyal medya hesabından kahraman askerlerimiz için başsağlığı mesajı yayınladı. Provokasyonlara karşı dikkatli olunması gerektiğini vurgulayan Perinçek, 'Astana sürecini baltalayacak her eylem Türkiyemizin ve Suriye'nin aleyhinedir.' dedi.

Abone ol

İdlib'le ilgili kritik uyarı Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek'ten geldi

Perinçek, Twitter'da yaptığı paylaşımda "İdlib'de şehit olan kahramanlarımızın ailelerinin, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ve Milletimizin başı sağolsun" dedi Provokasyonlara karşı dikkatli olunması gerektiğini söyleyen Vatan Partisi Lideri, "Astana sürecini baltalayacak her eylem Türkiyemizin ve Suriye'nin aleyhinedir. " ifadelerini kullandı.

PROVOKASYONLARA KARŞI DİKKATLİ OLMALIYIZ

Perinçek başsağlığı mesajının devamında provokasyonlara karşı dikkatli olmamız gerektiğini belirterek “Astana sürecini baltalayacak her eylem Türkiyemizin ve Suriye'nin aleyhinedir.” İfadelerini kullandı.

Bakan Pekcan: Cumhuriyet tarihinin en yüksek ocak ayı ihracat rakamı Gündem Son dakika haberleri... Manisa Akhisar'da deprem (03 Şubat 2020 Kandilli Rasathanesi-AFAD) Gündem Antalya turizmde 2020'ye rekorla başladı Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye İdlib'deki saldırıların sonucunu misliylile verdi Gündem