Emperyalizme karşı birlik

Gençler sınır tanımadı, emperyalizme karşı birleşmek için medeniyetler şehri Hatay'da buluştu. Türkiye Gençlik Birliği'nin düzenlediği sempozyumun ikinci gününde, gençler yeni emperyalizme karşı tek yumruk olmak için ilk adımı attı. TGB sınırları aşacak, Ortadoğu ve Latin Amerika'ya kadar uzanacak.

Abone ol

Türkiye Gençlik Birliği'nin çağrısı ile Ortadoğu, Afrika ve Latin Amerika ülkelerinin anti-emperyalist mücadele veren gençlik örgütleri Hatay'da bir araya geldi. Sempozyumun 2'inci gününde katılımcılar tarihi kararlar almak için adımlar attı.

Dünya gençliğinin entiemperyalist mücadelesine sınırlar engel olamadı. Arap Öğrenci Birliği Genel Sekreteri Nidal Ammar, toplantıya skype üzerinden Şam'dan katıldı.

Venezuela'dan efsanevi lider Hugo Chavez'in partisi Birleşik Soyalist Partisi Gençlik Temsilcisi Yurimar Longard, sempozyuma binlerce kilometre öteden katıldı.

TGB Genel Başkanı Çağdaş Cengiz iki gündür süren çalışmaları Ulusal Kanal'a değerlendirdi.

TGB Dış İlişkiler Bürosu Sorumlusu Mehmet Yaşar Yıldız ise sempozyumun sonucu ile ilgili ipucu verdi.

ulusalkanal.com.tr

Erdoğan bu seferde Esad'ı hedef aldı Gündem 'Dünya'ya rezil olduk' Gündem Dinleme Mahkemesi kuruldu Gündem Sarıgül, Gülen'e sahip çıktı Gündem