Eksi 20 derecede operasyon

Kahraman Komandolar, Bitlis'te PKK'lı teröristlerin kış yapılanmasına yönelik operasyon düzenledi. Eksi 20 derecede yapılan operasyonlarda PKK'ya ait sığınaklar, yaşam malzemeleri ve örgütsel dökümanlar imha edildi.

Abone ol

Attıkları her adımda, bellerine kadar kara saplandılar. Eksi 20 derecede sırtlarında 40 kilo yük ile teröristlerin izini sürdüler.

Kahraman komandolar, kırsalda her ağacın dibinde mağara, taşların arasında bomba arıyor.

Mehmetçik, gece-gündüz, yaz-kış demeden PKK'nın kış yapılanmasına yönelik operasyonlarını sürdürüyor.

10'ncu Komando Tugay Komutanlığına bağlı ekipler, Bitlis'in Tatvan ilçesi kırsalına Şehit Piyade Uzman Çavuş Ethem Hacımahmutoğlu operasyonu yaptı.

Operasyonda teröristlere ait 4 adet ruhsatsız av tüfeği, farklı noktalarda sığınak, çok miktarda yaşam malzemeleri ve örgütsel döküman ele geçirildi.

Mardin ve Diyarbakır'da ise teslim ol çağrılarına ateşle karşılık veren 2 PKK'lı öldürüldü, 1 terörist de sağ yakalandı.

ulusalkanal.com.tr

Diyarbakır Valiliğinden "su tahliyesi" uyarısı Gündem CHP, başkanlık sistemi teklifine karşı yeni yol haritası belirledi Gündem Binali Yıldırım ve Devlet Bahçeli, Çankaya Köşkü'nde bir araya gelecek Gündem Alp Gürkan ilk defa ifade verdi Gündem